2 ноября 2018

Як скласти меню новорічного корпоративу

Сьогодні поговоримо про те, як правильно скласти меню новорічного корпоративу, вибрати найкраще з десятків запропонованих страв, збудувати таймінг подачі та зробити так, щоб гості корпоративу залишилися ситими та задоволеними.

Як за розкладом
Новорічні корпоративи зазвичай проходять увечері. На той час учасники урочистостей встигли зголодніти та налаштуватися на багатий святковий стіл. Радимо не затягувати подачу страв.

Якщо початок заходу призначено на 18:00, до приходу гостей подайте холодні закуски та салати. Щойно Гості сіли та почали «знайомитися» з представленим асортиментом, рекомендуємо подавати гарячі закуски. Якщо говорити про таймінг, подача гарячих закусок має бути не пізніше 18:20.

Що на гаряче
Роль гарячих закусок – остаточно перемогти почуття голоду і підготувати гостей до подачі гарячих страв. Підберіть три-чотири види закусок. Рекомендуємо віддати перевагу борошняним, картопляним, м'ясним та рибним закускам.

Варіанти, які пропонує ресторан SIESTA:
Страви з борошна: млинці з м'ясом або грибами, хачапурі з сиром, жульєн у млинці.
Закуски з картоплі: деруни зі сметаною, зрази з капустою або м'ясом, вареники з картоплею.
М'ясні закуски: крученики з сиром або грибами, телятина на шпинаті у вершковому соусі, медальйони зі свинини з грибним соусом.
З рибних страв пропонуємо котлетки з судака з сирним соусом.

Більше страв – у Бенкетному меню ресторану SIESTA

Родзинка свята
Основні (гарячі) страви – це кулінарна кульмінація новорічного корпоративу. Тут подається ексклюзив. Серед запропонованих страв популярністю користується качка з яблуками, грудка качина з соусом «Порто», ростбіф у вишневому соусі або рулет з кролика зі сметанним соусом.

Також, в цей час рекомендуємо подавати мангал меню: шашлик, люля-кебаб, овочі гриль, стейки з лосося або барбекю скумбрію. Страви з картоплі або борошняні закуски в цей момент не будуть актуальними.

Формула смаку
Часто організатори майбутньої урочистості ставлять питання, як розрахувати кількість страв, щоб гості не пішли голодними. Радимо скласти меню новорічного корпоративу та розділити загальну вагу замовлених страв на кількість людей. Якщо одну персону припадає 1 кг – цього цілком достатньо. Приклад меню новорічного корпоративу на 30 осіб за посиланням.

Якщо у Вас виникли запитання, звертайтесь до наших спеціалістів. Ми допоможемо скласти меню на необхідну кількість людей та підготуємо все для святкування Нового року в компанії колег. Телефон: (050) 800 88 25.   

Другие новости

Новости и акции

Сьогодні поговоримо про те, як правильно скласти меню новорічного корпоративу, вибрати найкраще з де

Гості готельно-ресторанного комплексу SIESTA можуть скористатися сервісом прискореної зарядки електр

Коротко про те, чому вибір локації для проведення весільного банкету в ресторані при готелі економит

Якщо Ви вирішили відсвяткувати найважливішу подію у Вашому житті – весілля – то Вам саме до нас! Ми

Спасибо за заявку! Наш менеджер свяжется с Вами в ближайшее время

Ваш отзыв будет опубликован после проверки

Бронирование номера

Параметры бронирования

Выберите номер

Кол-во людей в номере

Контактные данные

Комментарий

order_x_2

Отменить номер

Кол-во людей в номере

Выберите номер